17 медала за Херея от силния международен турнир - "Купа София"

Състезателите на Херея представиха за пореден път по великолепен начин нашия клуб, печелейки 17 медала от международния турнир - "Купа София"!

На 31.октомври.2015 година в София в зала "Универсиада" за трета поредна година се проведе международният турнир - "Купа София". Нашият клуб Херея бе представен от 20 състезатели, които спечелиха 17 медала - 5 златни, 5 сребърни и 7 бронзови. От тях 10 в клас А и 7 от децата състезаващи се в клас Б (без удари в главата). Състезанието бе организирано от ТК Рамус със съдействието на БФТ-WTF. Участие взеха над 450 таекуондисти от 7 държави във възрастови групи деца I и II група и кадети в клас А (с удари в главата) и клас Б за по-начинаещи (без удари в главата). Битките се проведоха на 6 дожанга (игрални полета) под зоркия поглед на съдии, треньори и родители. Организацията бе на добро ниво, имаше и съдийски грешки, но всичко бе в рамките на нормалното.

Таекуондистите на Херея, които впечатлиха с представянето си, са: Денис Славчев (-36кг деца) завоювал златен медал след 4 победи в една от най-многобройните категории на турнира, Румина Кирчева (-41кг кадетки) спечелила за пореден път златния медал след 3 безапелационни победи с прекратяване на мачовете и точкова разлика 40:1, Христина Тодорова (-47кг кадетки) - сребърен медал демонстрирайки огромно израстване, 3 победи над сериозни съперници и загуба на финала от по-опитна състезателка, Теодор Атанасов (-65кг кадети) спечели сребърен медал, демонстрирайки огромен напредък и златната медалистка Йоанна Тодорова (-37кг кадетки). В клас Б трябва да отличим Константин Иванов и Минг Чънг, които спечелиха първите места в категориите си. Представяме на вашето внимание медалистите на ТК Херея в клас А:

Денис Славчев (-36кг деца II група) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Йоанна Тодорова (-37кг кадетки) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Румина Кирчева (-41кг кадетки) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Христина Тодорова (-47кг кадетки) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Теодор Атанасов (-65кг кадети) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Никол Ганчева (-30кг деца II група) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Цветан Якимов (-27кг деца II група) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Мартин Йорданов (-33кг деца II група) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Богомила Тодорова (-36кг деца II група) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Ивана Николова (+59кг кадетки) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Представяме на вашето внимание медалистите на ТК Херея в клас Б:

Минг Чънг (-40кг деца II група) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Константин Иванов (-52кг деца II група) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Ю Дзя Лин (-25кг деца I група) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Габриела Василева (-47кг кадетки) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Злати Василев (-31кг деца I група) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Малин Парталев (-36кг деца II група) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Васил Божилов (+65кг кадети) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Треньорите на Таекуондо клуб Херея поздравяват децата с показаните желание, воля за победа и демонстрираните на дожанговете умения. Браво на дебютантите и на всички, които не успяха да спечелят медал от това състезание - Божидар Златанов, Георги Стоев и Георги Тотев, но тренировките са пред тях и много скоро ще имат възможност да се преборят за отличие.