05.май.2012 - изпит за техническа степен в ЧУ "Дружба"

На 05.май.2012г. в Частно училище "Дружба" Таекуондо клуб Херея проведе своя годишен изпит за напредналите си ученици. Комисията бе съставена от двамата треньори на клуба - Ангел Кирчев и Станимир Лазаров, и директора на училището - г-н Юрий Златков. Девет деца се явиха на изпита, седем от тях за 7 гуп (жълто-зелен колан) - Надин, Ясен, Минчо, Марти, Чин чин, Калина, Ифан, и две за 8 гуп (жълт колан) - Мериaм, Ясмин. Учениците се представиха добре, като покриха изискванията на БФТ-WTF за съответните степени. Това включва: базови позиции, блокове, удари с ръце, удари с крака, знание последователността на пумсе за съответната степен, физическа подготовка (съобразена с възрастта на децата), гъвкавост, теоритични знания за основните понятия в Taekwondo-WTF и преди всичко дисциплина.

      

Децата демонстрираха своите умения пред погледите на родителите си, директора на училището и пред топсъстезателите на Таекуондо клуб Херея.

 

Треньорите на Таекуондо клуб Херея изказват задоволството си от показаното от своите ученици, пожелават им да бъдат здрави и да полагат още повече усилия по време на тренировките. Благодарим на родителите за доверието, което ни имат и на ръководството на Частно училище "Дружба" за съвместната работа.

 

Честито на всички за успешно положения изпит (повече снимки от изпита може да видите в галерия)!!!