От 18 до 26.август.2012г. Таекуондо клуб Херея проведе втори подготвителен летен лагер на морето в гр. Приморско

От 18 до 26.август.2012г. топ състезателите на Таекуондо клуб Херея проведоха втори летен тренировъчен лагер на морето в гр. Приморско. Мероприятието е част от подготовката на нашите елитни състезатели за предстоящите силни международни турнири през есента - Балканско първенство, ETU A-Class Tournament в Белград/Сърбия, Загреб/Хърватия и Париж/Франция. В тези състезания нашият клуб ще участва във възрастови групи - кадети (12-14 годишни) и юноши (14-17 годишни).

В този етап от подготовката на отбора ни бе наблегнато основно на тактическите упражнения, защита и спаринг, като за сметка на това бяха намалени кондиционните упражнения. На ден се провеждаха по две тренировки (сутрин и следобед), като на всеки четири дни отборът получаваше ден за възтановяване.

През един от почивните дни децата бяха заведени за около два часа на аквапарка в града (снимката в дясно). Всеки ден между състезатели и треньори се обсъждаше подготовката и целите на тима, говореше се основно за таекуондо. Състезателите спазваха режим и бяха пълноценни в тренировъчния процес. Треньорите на Таекуондо клуб Херея - Ангел Кирчев и Станимир Лазаров, останаха доволни от полoжените усилия и дисциплина на своите състезатели по време на тренировките и извън тях. Поздравления за всички деца, които участваха в лагера!