26.януари.2013 - съвместна тренировка с гръцки клубове и корейски инструктури

На 26.януари.2013г. Таекуондо клуб Херея направи съвместни тренировки със състезатели на Таекуондо клуб Сунг Ри-Атлантик, състезатели от гръцките клубове - "Koukouletsos Gym Taekwondo",  "Ekrixsi Patras city" и  "Astrapi", водени от г-н Вайос Каколецсос от гр. Кардиса, г-н Антонис Антанакополус и г-н Костас Анакополос от гр. Патра. Заниманията бяха водени от корейските инструктори -  Lee Jeong Eun, Yu Hye Mi и Oh Shin Young, които пребивават в Гърция по програма за развитие на Олимпийско Таекуондо-WTF.

Любезни домакини на мероприятието бяха нашите партньори от ЧАСТНО УЧИЛИЩЕ "ДРУЖБА", на които специално благодарим за вниманието и грижите, положени за трениращите и зрителите. Гостите останаха впечатлени от прекрасната база, с която разполага училището, начина по който се поддържа и отличната хигиена.

През деня се проведоха две тренировки, една преди обяд и една следобяд, които бяха водени от корейските инструктури. На първото занимание се наблегна основно на загрявката и техническите упражнения по двойки с цел таекуондистите от клубовете да се опознаят и настроят за спарингите следобед, които бяха основна част от втората тренировка.

В тренировките Таекуондо клуб Херея бе представен само от състезателния си отбор, който води усилена подготовка за предстоящите турнири. Целта на тези занятия бе състезателите да направят "генерална репетиция" с чуждестранни таекуондисти преди да отпътуват следващата седмица за ETU A-Class Tournament "Trelleborg Open 2013" в Швеция. Кадетите и юношите на клуба ни се представиха на ниво. Отлични впечатления в корейците оставиха Владимир Главчев и Христина Стоева с добрата си техническа подготовка. На спарингите много добре се представи женския отбор на Херея в лицето на - Цвети, Вероника, Нина и Хриси. Сотир направи силно впечатление с физическите и силовите данни, които притежава. Като цяло състезателите ни много се стараха и поздравления заслужават - Митко, Шеки, Дими, Пами, Ванеса, Теди, Иво и Марио Найденов-Чаби.

  

  

  

Благодарим на всички, които бяха част от тази среща, надяваме се, че е била полезна за всички състезатели и занапред да се организира в още по-голям мащаб!