6 ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА ТАЕКУОНДО КЛУБ ХЕРЕЯ ОТ РЕПУБЛИКАНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ЗА ДЕЦА

14-те състезатели на Таекуондо клуб Херея спечелиха 6 ЗЛАТНИ, 4 СРЕБЪРНИ и 2 БРОНЗОВИ МЕДАЛА на Републиканското първенство за деца по Олимпийско Таекуондо-WTF.

 

Турнирът се проведе в гр. Горна Оряховица и бе организиран от БФТ-WTF със съдействието на Таекуондо клуб Хемус (гр. Горна Оряховица). Около 300 малки таекуондисти от 21 таекуондо клуба се впуснаха в битките за медалите при децата и кадетите. Те бяха разделени на клас А (с удари в главата) и клас Б (без удари в главата). Срещите се играха на 3 дожанга (игрални полета), като повечето от тях бяха доста емоционални, особено за родителите. Нашият клуб Херея бе представен достойно от своите състезатели, както следва:

Памела Василева (-30кг деца А клас) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Цветан Якимов (-21кг деца А клас) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Дамян Димитров (-41кг кадети А клас) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Ванеса Маркова (-41кг кадети А клас) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Георги Топалов (-31кг деца Б клас) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Габриела Иванова (-40кг деца Б клас) - ЗЛАТЕН МЕДАЛ

Марио Найденов (-25кг деца А клас) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Теодор Атанасов (-48кг деца А клас) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Димитър Костов (-45кг кадети А клас) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Ивелин Христов (-41кг кадети А клас) - СРЕБЪРЕН МЕДАЛ

Димитър Кожухаров (-37кг кадети А клас) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Дарин Кирилов (-29кг деца Б клас) - БРОНЗОВ МЕДАЛ

Всеки един от изброените състезатели е стигнал до своя медал след минимум една победа. На това състезание Константин Иванов (-40кг деца Б клас) и Мартин Йорданов (-27кг деца Б клас) не успяха да спечелят медал или мач, но и те заслужават поздравления най-малкото затова, че са се явили да участват!

Таекуондо клуб Херея благодари на децата си и техните родители за участието в състезанието, поздравяваме всички малки таекуондисти, треньори и приятели на любимото ни бойно изкуство, участвали в този таекуондо празник!