Резултати от изпита за напредналите ученици на Таекуондо клуб Херея

На 12.юни.2013г. (сряда) Таекуондо клуб Херея проведе годишния изпит за повишаване в техническа степен "гуп" за своите напреднали ученици и състезатели. Председател на изпитната комисия бе г-н Пламен Трънски, който е личен треньор на топсъстезателя на българското таекуондо - Владимир Далаклиев и председател на Таекуондо клуб Сунг Ри-Атлантик (гр. Ботевград). Другите изпитващи бяха треньорите на клуб Херея - Станимир Лазаров и Ангел Кирчев.

17 таекуондисти се явиха на изпита и успяха да се справят успешно с поставените от комисията изисквания. Ето и новите степени на учениците:

Николина Левенова - 1 гуп

Сотир Димитров - 1 гуп

Димитър Костов - 1 гуп

Дамян Димитров - 3 гуп

Димитър Кожухаров - 3 гуп

Памела Василева - 3 гуп

Радина Радкова - 4 гуп

Ванеса Маркова - 5 гуп

Теодор Атанасов - 5 гуп

Ивелин Христов - 5 гуп

Румина Кирчева - 5 гуп

Иванка Радкова - 5 гуп

Габриела Иванова - 5 гуп

Константин Иванов - 5 гуп

Георги Петрушинов - 6 гуп

Марио Найденов - 6 гуп

Виктория Христова - 6 гуп

Трима от най-добрите състезатели на Таекуондо клуб Херея - Христина Стоева, Владимир Главчев и Вероника Манова към момента са със защитени степени 1 гуп и декември месец им предстои изпит за дан.

Треньорите на Таекуондо клуб Херея поздравяват всички деца с успешното представяне на изпита и благодарят на родителите за оказаното доверие. Специални благодарности към г-н Пламен Трънски и г-н Иван Божилов за помощта при съставяне на тренировъчните програми на състезателния отбор на клуб Херея!