20.04.2013 - Съдийски семинар, София

На 20.април.2013г. Българска федерация Таекуондо-WTF проведе съдийски семинар в София. Мероприятието се състоя в Частно училище "Дружба", където е и тренировъчната база на Таекуондо клуб Херея. Домакините от Частно училище "Дружба" за пореден път демонстрираха изключително посрещане и предоставиха отлични условия за работа на съдийската комисия.

Целта на семинара бе реферите да опреснят своите знания преди големия международен турнир "3rd Hereya Open International Tournament", който ще се проведе идната събота в София и предстоящото републиканско първенство по таекуондо за кадети на 11.май.2013г. в Перник.

Съдийският семинар бе воден от международните рефери - Владимир Белокапов и Илия Димитров. Около 30 по-млади, както и по-опитни съдии упражняваха своите знания от 9:00 ч сутринта до около 17:30 следобед.

Домакините от Частно училище "Дружба" бяха подсигурили закуска за съдиите, напитки по време на семинара и обяд, нещо което е съвсем нормално при организирането на такова събитие.

Таекуондо клуб Херея поздравява съдиите за упоритостта, търпението и труда, които положиха по време на семинара и изказваме специални благодарности на ръководството на Частно училище "Дружба" за съдействието, което ни оказват!