11.май.2013 (събота) - Републиканско първенство за кадети (12-14 години)

На 11.май.2013 (събота) в гр. Перник, в зала "Борис Гюдеров" ще се проведе Републикаското първенсво по олимпийско Таекуондо-WTF за кадети (12-14 годишни). Турнирът се организира от Българска федерация Таекуондо-WTF и ще бъде валиден за ранглистата, определяща националния отбор на България за предстоящото Европейско първенство за кадети през месец август в Букурещ/Румъния.

На снимката виждате - нокаутиращият удар на Христина Стоева от ТК Херея (в синьо хо-го) на провелия се само преди 2 седмици международен турнир - "3rd Hereya Open International Tournament"

Кадетите ще премерят сили в клас А и клас Б (без удари в главата). Ще се използва електронно отчитаща система Даедо, а на 1/2 финалите и финалите ще има видеориплей. Ще се играят 3 рунда по 1,5 минути. Кантарът за състезателите от гр. София ще бъде в тренировъчната база на Таекуондо клуб Херея, като домакини за пореден път ще са нашите приятели от Частно училище "Дружба". Състезателите от клубът ни да бъдат в залата за претегляне в 17:00 ч в петък (10.май).

Таекуондо клуб Херея ще бъде предствен на Републиканското първенство от 10 състезатели (3-ма в клас Б и 7 в клас А). Припомняме само, че клубът ни е отборен шампион на България в тази възрастова група за изминалата 2012 г.

Успех на всички, които ще представят нашия клуб Херея в държавния шампионат! Нека най-добрите и най-заслужилите да спечелят!