Румина Кирчева (-37кг кадетки) спечели бронзов медал от "Turkey Open 2015", провел се на 13.февруари.2015 в Белек/Турция

Състезателката на Таекуондо клуб Херея - Румина Кирчева (-37кг кадетки), спечели бронзов медал в трети пореден G1 турнир през настоящата 2015 година за по-малко от месец!

В конкуренцията на таекуондистки от Иран, Узбекистан, Турция, Испания и Катар, нашето момиче стигна до медалите. В битката за финала последва грубо ощетяване (удар след сигнал за спиране от рефера, който по правилник НЕ може да бъде отменен с видеориплей и недаден удар в полза на Румина в лицето на съперника). Важното е, че при наличието на много силна конкуренция за пореден път състезателката на Херея показа постоянство и стигна до почетната стълбичка, което е много трудно на подобни форуми. БРАВО - Руми!

Участие в турнира взеха над 1000 таекуондисти от цял свят. В битките за медалите сили премериха доста от медалистите от Олимпийските игри в Лондон и призьори от Световното Първенство в Пуебла/Мексико преди 2 години.