Две от топ състезателките на ТК Херея - Нина и Вероника, бяха на триседмичен подготвителен лагер в Белмекен

От 01 до 20.декември.2012г. Българска Федерация Таекуондо-WTF проведе кондиционен тренировъчен лагер във високопланинската спортна база "Белмекен". Мероприятието бе ръководено от доц. Софка Попова, която е дългогодишен преподавател в спортната академия и специалист в кондиционната подготовка. В лагера бяха селектирани най-добрите състезатели на България над 15 годишна въраст, на база спортни постижения през 2012г. В този елитен състав място намериха двете нови попълнения на Таекуондо клуб Херея - Вероника Манова (-42кг юноши), сребърен медалист от "Galeb Belgrade Trophy 2012", ETU A-Class Tournament и вицебалканската шампионка за 2012г. - Николина Левенова (-46кг юноши). Ето и пълния списък на състезателите:

- Владимир Далаклиев (-68кг мъже) - ТК Сунг Ри-Атлантик (Ботевград)

- Теодор Георгиев (-74кг мъже) - ТК Гладиатор (Дупница)

- Михаил Михайлов (+87кг мъже) - ТК Нерон (София)

- Стефан Самарджиев (-63кг юноши) - ТК Гладиатор (Дупница)

- Вероника Манова (-42кг юноши) - ТК Херея (София)

- Николина Левенова (-46кг юноши) - ТК Херея (София)

Тези шестима състезатели положиха изключителни усилия в продължение на 3 седмици, като тренираха двуразово и даваха всичко от себе си в тренировъчния процес. Денят им започваше със закуска в 8:00ч сутринта, тренировка в 10:30ч, обяд в 13:00ч, следобедна тренировка в 16:00ч, вечеря в 19:00ч и така три седмици.. Ръководителят на лагера - доц. Софка Попова, е изключително доволна от старанието и мотивацията, които са имали нашите състезателки. Те са провели успешен основен период на подготовка и най-важното: върнаха се здрави и са тренирали през целия период пълноценно.

Треньорите на Таекуондо клуб Херея поздравяваме всички участници в лагера, благодарим на доц. Попова за грижите за децата ни и се гордеем със състезателите си!