Състезателният отбор на Таекуондо клуб Херея води усилена подготовка за новия сезон

След като възстановяваха в триседмичен период от началото на декември, топ състезателите на Таекуондо клуб Херея започнаха своята подготовка за предстоящите пролетни турнири. Припомняме само, че в периода 30.05.2010 - 16.12.2012 състезателите на клуба ни участваха в 35 турнира и спечелиха 235 медала! Всичко това е резултат от много тренировки, лишения и труд в продължение на години...

На 24.12.2012г. сутринта в 9:30 ч стартира тренировъчния сезон за: Владимир Главчев, Христина Стоева, Сотир Димитров, Димитър Костов, Дамян Димитров, Димитър Кожухаров, Памела Василева, Ванеса Маркова, Теодор Атанасов, Ивелин Христов и Марио Найденов. Припомняме само, че след завръщането си от много тежкия подготвителен лагер в спортната база "Белмекен" - Вероника Манова и Николина Левенова бяха освободени с цел възстановяване през първата седмица. Състезателите полагат големи усилия, тренирайки по два пъти на ден по специално изготвена програма, като тренировката в сряда е една с цел възстановяване, в събота се ходи на поход, а неделите са изцяло почивни дни.

Първият тест за отбора ни през новата 2013г. ще бъде много силният А клас турнир в Швеция, валиден за европейската и световна ранглиста - "Trelleborg Open 2013", ETU A-Class Tournament, който се организира лично от г-н Шакир Шелбат, шеф на съдийската комисия на Световната Федерация по Таекуондо-WTF. На това състезание нашият клуб ще бъде представен от 9 състезатели, като 4-ма ще участват при юношите и 5-ма при кадетите.

Треньорите на Таекуондо клуб Херея поздравяват всички таекуондисти с настъпването на новата 2013г, пожелават им да бъдат здрави, много мотивирани в тренировъчния процес и винаги да тренират с удоволствие:-)